• v.a. € 75 NL & BE gratis verzending
  • veilig winkelen & betalen
  • ruim 13.000 orders
  • gecertificeerd keurmerk
0571-298334 (ma-vrij 9-17u)

Over Anne Claire Petit

De wereld van het merk Anne-Claire petit is een vrolijke wereld. Een grote dierenfamilie en andere prachtige accessoires met dezelfde herkenbare kleuren en met de hand gehaakt van duurzame materialen (met name biologisch katoen). Van babyspeelgoed, dekentjes, muziekdoosjes, poefjes tot babykamer- en kinderkameraccessoires maar ook steeds meer decoratieve producten voor elders in huis.

 

 

Kleinenfijn.nl Anne Claire Petit station

Kleinenfijn.nl Anne Claire Petit

Kleinenfijn.nl Anne Claire Petit zebra

 

Unieke designs

 

De producten worden met de hand gehaakt vooral in het Noorden van China volgens traditionele handwerktechnieken. Door het gebruik van de herkenbare frisse kleuren, en deze materialen hebben alle producten iets gemeen. Ze wekken allemaal positieve en vrolijke reacties op. Ze zijn toch uniek, door de kenmerkende hedendaagse en tijdloze ontwerpen. De originaliteit, het oog voor detail, het precieze handwerk en het op elkaar afgestemde kleurenpallet zijn onnavolgbaar.

 

Productie

 

Door de productie te laten doen door vrouwen in kleine gemeenschappen in het Noorden van China, zijn deze vrouwen in staat om het hele jaar door geld te verdienen, waar hun families en daardoor de gehele gemeenschap van profiteren. De vrouwen werken vanuit huis, vaak samen met buren in de kleine gemeenschappen maken ze de nieuwe collecties.

 

Kleinenfijn.nl medewerkers Anne Claire Petit  Kleinenfijn.nl medewerker Anne Claire Petit

 

 


De persoon achter het merk

 

Kleinenfijn.nl Anne Claire Petit

 

Anne-Claire Petit studeerde industrial design aan de Design Academy in Eindhoven. Daarna begon ze haar carriere als ontwerper voor Esprit. Na vier jaar ervaring te hebben opgedaan bij dit internationale merk begon ze haar eigen merk. Zo kon ze haar inspiratie en creativiteit helemaal kwijt en dit was de start van haar eigen label onder de naam Anne-Claire Petit accessories.

 

 

Nu ook muurstickers van Anne Claire Petit!

 

Het nederlandse muurstickermerk DecoDeco heeft nu ook met trots een aantal afbeeldingen van de producten van Anne-Claire Petit in de collectie muurstickers opgenomen. Zo kun je de vrolijke dieren combineren met een boom of tak in een kleur naar eigen keuze. Deze muurstickers kun je hier bekijken.

Kleinenfijn.nl Muurstickers Anne Claire Petit

 

 

 

Filmpjes

 

Bekijk de volgende filmpjes van Anne Claire Petit om de sfeer te 'proeven':

 

 

  

 

 

 

 

 

Ga direct naar:

 

- babyspeelgoed van Anne Claire Petit 

- muziekdoosjes van Anne Claire Petit

- dekentjes van Anne Claire Petit

- poefjes en krukjes van Anne Claire Petit

- knuffels van Anne Claire Petit

- koekoeksklokjes van Anne Claire Petit

- muurstickers van Anne Claire Petit via DecoDeco

- accessoires voor in de babykamer of kinderkamer van Anne Claire Petit

- al onze producten van Anne Claire Petit