• v.a. € 75 NL & BE gratis verzending
  • veilig winkelen & betalen
  • ruim 13.000 orders
  • gecertificeerd keurmerk
0571-298334 (ma-vrij 9-17u)

Personaliseer je muursticker!

 

Hoe leuk is het om zelf te bepalen hoe je de muur van de babykamer of kinderkamer eruit wilt laten zien? Het nederlandse merk DecoDeco staat bekend om de uitgebreide mogelijkheden om te kiezen uit verschillende kleuren en maten muurstickers, waarbij je vaak ook nog de naam van je kindje kunt laten vermelden. En dit niet alleen in effen kleuren, maar gecombineerd met vrolijke, lieve of stoere stickers in mooie full color prints!

 

Breng een eerbetoon aan je kindje (of aan je eigen creativiteit), en kies wat jij het mooiste vindt. Zo stem je de muurstickers af op de rest van de babykamer of kinderkamer!

 

Vind je het toch wat lastig? Dan hebben we veel voorbeelden waar je een keuze uit kunt maken. Of neem contact met ons op, we denken graag met je mee. Mail ons je vraag via info@kleinenfijn.nl. Liever telefonisch contact? Stuur ons ook dan even een mailtje en de juiste persoon belt je graag terug.

  

 

Kies je kleuren

 

Personaliseer met eigen naam

 

Kies de afmetingen/ richting

 

 

 Je kiest uit 22 effen kleuren, en/ of uit de sets die we   al voor je hebben samengesteld. Zo stem je de muurstickers af op de rest van de kinderkamer.

 

 

 Je kindje is net geboren! Eindelijk mag iedereen weten hoe het heet.  Hoe leuk, om dit terug te laten komen in de muursticker op de babykamer.

 

 

Heb je lekker veel ruimte, of juist wat minder? Kies de afmeting van de muursticker. Ook als je de sticker liever andersom ontvangt, is dat geen probleem!

 

 

 Bekijk de muurstickers waarvan jij de kleuren kiest.

>

 

 

 

Bekijk de muurstickers met naam.

 >

 

 

Bekijk de muurstickers waarbij je de afmetingen kiest.

>