Muursticker ideeën en decoratie voor 2015


Waar de kleur blauw voor een jongentje en de kleur roze voor een meisje staat is het natuurlijk hartstikke leuk om de kamertjes op te vrolijken met sfeervolle kleuren en tinten. Door een kleur van de muurstickers terug te laten komen in de verf van een andere muur creëer je een heel leuk effect! Op deze manier komt de muursticker meer naar voren en vormt het één geheel. Als je graag een unieke kamer voor je zoontje of dochtertje wilt creëren kies dan voor naamstickers. Met deze stickers als decoratie in de kinderkamer maak je je eigen muurdecoratie heel persoonlijk! Enkele voorbeelden zie je hieronder.

 

Verlichting is belangrijk in de kinder- en babykamer. Voor je zoontje of dochtertje is het belangrijk om een veilig gevoel te creëren in de kamertjes. Zelf bent u waarschijnlijk in de eerste maanden ook veelvuldig aanwezig in de kamer waardoor goed licht erg belangrijk is. Een leuk idee is om een nachtlampje van een konijntje te combineren met een nachtlampje van een eekhoorntje. Meer over verlichting ziet u in ons volgende blog!

 


Top-3 populairste muurstickers


Klein en Fijn heeft speciaal voor u een top-drie muurstickers samengesteld die het meest populair zijn bij kinderen.

1) Boom Happy (Nu ook in lichtgrijs en antraciet!) Deze muursticker bestaat uit een boom met vogeltjes, vlindertjes en uiltjes en bestaat uit tal van kleurtjes die de kamertjes van uw zoontje of dochtertje helemaal opvrolijken. De muursticker is in twee maten te bestellen. Ten eerste is er een 120 x 75 cm maat, maar wanneer u een grotere sticker wilt kunt u ook de 175 x 116 cm bestellen. Deze muursticker staat prachtig in een kamer waar de nodige ruimte aanwezig is. Maar niet getreurd we bieden ook leuke muurstickers van takken aan!

 

 

2)      Muursticker tak retro

De tak retro is een muursticker van een tak waar een viertal uiltjes op zitten. Het is net alsof de uiltjes je echt aankijken! Ook deze sticker is in twee maten verkrijgbaar. De kleinste maat die wij aanbieden is 116 x 55 cm. Daarnaast kunt u ook kiezen voor de 150 x 70 cm. De tak is zelfs in 20 verschillende soorten kleuren te bestellen! Deze muursticker is ook in een boom te bestellen. 

3)      Muursticker boom + tak jungle

Deze muursticker bestaat uit twee stickers. De boom heeft een afmeting van 200 x 116 cm. De tak heeft een afmeting van 116 x 57 cm. Deze muursticker bestaat ook uit een aantal dieren. Zo zijn er uiltjes van ongeveer 20 cm groot, een giraffe van 1 meter en een leeuw + olifant van ongeveer 60 cm groot.

Tip: u kunt de muurstickers zo ver uit elkaar opplakken als u zelf wilt. Een leuk idee is daarom om de tak op een andere muur te plakken.

Deze muursticker zijn in onderstaande drie kleurvarianten verkrijgbaar. 

 

 

Acties


Wij proberen altijd leuke acties te bedenken bij speciale gelegenheden. Zo komt Pasen er binnenkort weer aan. In ons volgende blog zullen we hier aandacht aan besteden met een verrassing!