Het leukste behang voor de kinderkamer komt van het nieuwe Tsjechische merk Lavmi. Ontwerpster Babeta Ondrová bedenkt fantasievolle illustraties met een retro tintje, van snelle auto’s tot stoere beertjes en van zacht roze apen tot lieve schaapjes. Combineer het kleurrijke kinderbehang met een bijpassende hanglamp en je hebt een originele kinderkamer die tot de verbeelding spreekt!

 

 Kleinenfijn.nl Kinderbehang kinderlamp Lavmi  Kleinenfijn.nl Kinderbehang kinderlamp Lavmi  Kleinenfijn.nl Kinderbehang kinderlamp Lavmi  Kleinenfijn.nl Kinderbehang kinderlamp Lavmi


De ontwerpen van Lavmi
Met strakke ontwerpen in vrolijke kleuren prikkelt de collectie van Lavmi de fantasie van kinderen. Het frisse retrobehang en de sfeervolle lampen toveren iedere ruimte eenvoudig om in een mooie kinderkamer, hippe speelruimte of originele babykamer. De leuke dierenprints en stoere voertuigen zijn gaaf voor zowel jongens als meisjes. Kies voor een motief van de bruine beertjes met retro motief, ga voor behang met vliegtuigjes in sprekende kleuren voor een toekomstige piloot of laat je kind schaapjes tellen voordat hij/zij in slaapt valt met een sfeervolle hanglamp vol gekleurde schaapjes.

 

Lavmi kinderbehang en kinderlampen  Lavmi kinderbehang en kinderlampen


Originele kinderkamer
Lavmi kinderbehang behoort tot de nieuwste generatie wandbekleding, waarmee behangen kinderspel wordt: breng de lijm simpelweg aan op de muur, plak de stroken behang er tegenaan, en klaar! Geen geklieder meer met natte stroken die aan elkaar vast kunnen plakken of vingers met lijmresten. Zo wordt het behangen van een kinderkamer wel heel eenvoudig. Het kwalitatief zeer goede kinderbehang van Lavmi is gemaakt van non-woven materiaal met kindervriendelijke wateroplosbare inkten.

 

Tip!

Maak de kinderkamer helemaal af met een bijpassende hanglamp, gemaakt van hetzelfde behang. De ideale match! Het behang kost € 47,95 per rol van 10 meter en de bijpassende lampen zijn € 69,00.

 

Lavmi kinderbehang en kinderlampen  Lavmi kinderbehang en kinderlampen


Lavmi kinderbehang en kinderlampen  Lavmi kinderbehang en kinderlampenBekijk hier het kinderbehang van Lavmi

 

Bekijk hier de kinderlampen van Lavmi