Kleinenfijn.nl muursticker boom  Kleinenfijn.nl muursticker tak

 

 

Heb jij ook wel eens de behoefte om alles eens lekker te veranderen in huis? Lekker alles omgooien, en je kijkt er weer heel anders tegenaan. Dat geldt ook voor de kinderkamers. Niet dat kinderen er nou zelf om zullen vragen, die houden zich liever bezig met andere 'belangrijke' dingen zoals bv. spelen. Maar als je dan toch even die moeite doet, dan zijn ze toch vaak heel verrast en blij.

 

Gemak dient de mens, tcoh?

Je kunt 'even' een muur opnieuw behangen, of in een andere kleur verven, maar voor de meesten onder ons is dat toch een behoorlijk gedoe. Afplakken, dan zorgen dat je toch niet alsnog knoeit, laten drogen, en als je de kleur of het behang zat bent, kun je weer opnieuw beginnen. Dat moet eenvoudiger kunnen, en dat kan ook met muurstickers!

 

 

Kies je eigen kleur!

Hou je van kleur, veel muurstickers voor de babykamer of kinderkamer kun je kiezen in de kleuren die je zelf mooi vindt. Bijvoorbeeld omdat ze bij de rest van de kinderkamer passen, of juist omdat je eens heel wat anders wilt. Zo kun je het geheel juist heel spannend maken, met felle of contrasterende kleuren. Of hou je meer van zachte tinten? Dat kan ook natuurlijk, en is wel wat rustiger voor de allerkleinsten.

 

Stoer of lief?

Er is een uitgebreide collectie muurstickers voor de babykamer, maar ook voor de kinderkamer van wat grotere  echte prinsessen of stoere 'mannen' is er genoeg te krijgen. Kijk in de naar de muurstickers van voertuigen: je vindt hier auto's, helikopters en straaljagers, (keuze uit 22 kleuren!) of bijvoorbeeld een 'oud' vliegtuigje of een trein.

Kleinenfijn.nl muursticker vliegtuigKleinenfijn.nl muursticker helicopters

Is je kind een echte dierenliefhebber en wil je dat terug laten komen in de kinderkamer? Muurstickers van dieren als leeuwen, olifanten, giraffen, aapjes of een complete set dieren uit de jungle. Soms zelfs kamerhoog of levensgroot!

Kleinenfijn.nl muursticker boom en tak jungle

 

 

Door de bomen het bos

Heel populair en een echte blikvanger in de kamer zijn de muurstickers van bomen en/of takken. Deze zijn heel geschikt om te combineren met muurstickers van bv uiltjes, vogels of vlinders. 

 

Kleinenfijn.nl muursticker decodeco boom happyMuursticker decodeco boom vintage

 

 

Exclusief! Muurstickers van Anne Claire Petit

Tot slot, we hebben ook een prachtige lijn muurstickers van de wereldberoemde gehaakte knuffels van de nederlandse ontwerper Anne Claire Petit! Kijk snel voor een boom of tak waarvan je zelf de kleur kiest.

Kleinenfijn.nl decodeco muurstickers anne claire petit 

 

Hulp nodig?

Hopelijk heb je genoeg ideeën opgedaan? 

Of mocht je juist graag willen dat we met je meedenken, neem contact op. Dat vinden we juist leuk! Stuur een mailtje naar info@kleinenfijn.nl, en we bellen je. Geheel vrijblijvend uiteraard!