Laat je inspireren

Lief en vrolijk of juist stout en stoer, iedere kinderkamer heeft zijn eigen stijl. Wij laten ons graag inspireren door vrolijke kleurcombinaties en hippe motieven. Maar hoe je de kinderkamer ook gaat inrichten dit doe je natuurlijk in de unieke stijl welke helemaal bij jouw kindje past. Wil je in een handomdraai de kinderkamer een nieuwe uitstraling geven? Dan is speels kinderbehang een echte must have!

 

Dutch design

Zelf zijn we helemaal fan van het mooie behang van het Nederlandse merk Studio Ditte. Dit trendy merk heeft speels behang met onder andere afbeeldingen van stoere robots en vintage sloophout. Het behang van Studio Ditte is volgens de laatste woontrends en tegelijkertijd tijdloos. Voor alle dromers is er vrolijk Space racer behang welke op iedere meisjes- en jongenskamer mooi staat.

 

 

Prikkel de fantasie

Kinderkamer behang ziet er niet alleen heel mooi uit maar zal zeker de fantasie van je kindje prikkelen. Behang op de kinderkamer geeft een gevoel van herkenning en vertrouwen en kan een onderdeel zijn van het spel van je kindje. Je kind vliegt mee met de vliegtuigjes naar onbekende bestemmingen of kleedt zich net zo mooi aan als het favoriete sprookjesfiguur.

            

Lekker slapen

Is je kind gek op Bob de bouwer, de vriendjes Mickey en Pluto of één van de mooie prinsessen van Disney? Fleur de kinderkamer dan op met een leuk behang met print. Tijdens het voorlezen wordt het behang onderdeel van het verhaal en voor het slapen gaan zwaai je natuurlijk even naar alle vriendjes. Wanneer je kindje s'avond wakker wordt zijn de favoriete figuren altijd aanwezig op het behang voor een vertrouwd gevoel.

 

 FOTObehang Kleinenfijn.nl  FOTObehang Kleinenfijn.nl

 

Vintage behang

Wil je slechts een deel van de kinderkamer behangen of één muur een accent geven dan zijn de behangbomen en behangdieren van het Nederlandse merk Inke de ideale keuze. De exclusieve behangbomen en behangdieren zijn gemaakt van oud behang voor een echte vintage look. Deze trendy bomen en dieren zijn in vele kleuren te verkrijgen en worden op maat gemaakt, zo kun je de kinderkamer helemaal volgens jouw wensen inrichten.

 

 

 

Lees meer over het prachtige fotobehang en hippe muurstickers speciaal voor de kinderkamer.