Het hoeft niet duur te zijn, om toch goed voor de dag te komen met een origineel en trendy kado.

We zetten verschillende kadootjes voor je op een rij. Zowel decoratieve kadootjes voor in de babykamer of kinderkamer, als praktische kadootjes, of gewoon leuk om mee te spelen.

 

Nachtlampjes:  nu slechts € 10,-


Wat dacht je van de schattige nachtlampjes?

Diverse lieve diertjes, nu slechts € 10,-


 

 

Handige haakjes  € 3,95 p.s. of 3 voor € 10,-


Handige haakjes met vrolijke witte stippen van het engelse merk Sass & Belle. Niet alleen handig, maar ook decoratief. Hier hang je de mooiste spulleltjes aan op,  waarvan het zonde is deze achter een deur in de kast te laten liggen. 

 

 

Knuffels uit Frankrijk  € 21,95


Nieuw in Nederland is het franse merk Ebulobo. Deze leuke knuffels zijn 26 cm lang, en hebben vrolijke kleuren en verschillende materialen, wat de kindejs stimuleert om nieuwe dingen te ontdekken. Al geschikt voor kindjes vanaf 0 maanden. Kijk ook naar de andere leuke producten van dit merk: muziekknuffels, rugzakjes, etc.

 

 

 


Anne Claire Petit, handgehaakt nederlands design vanaf € 5,95

 
Het prachtie nederlandse merk Anne Claire Petit maakt handgehaakt baby- en kinderproducten, maar ook steeds meer accessoires voor elders in huis. De producten worden bijna allemaal gemaakt van organisch katoen, en met de hand gehaakt in kleine atteliers in Azie. Kansarme vrouwen verdienen zo op een eerlijke manier hun geld, wat hele gezinnen ten goede komt. Alle producten zijn prachtig afgewerkt, en heel geschikt om kado te geven. De ontwerpen zijn kleurrijk en tijdloos, in diverse prijsklassen.
 

Boekje "Leren Tellen" € 5,95          Kledinghanger Wasbeertje € 11,50     Kledinghanger Konijntje € 11,50

 

Rammelaar in roze of blauw € 12,95     Rammelaar Konijntje € 22,95           Rammelaar Bloem € 22,50

 

 

Rugzakjes voor slechts € 19,95  

 

 

Handige en leuke rugzakjes, met bijbehorende lunchtasjes met hippe beetje retro prints van vosjes, poppetjes, rakketjes of hertjes, paddestoelen etc.

 

 

 

 

Tot slot, kijk ook even bij de Sale voor de beste aanbiedingen en hoge korting op bv merken als Koeka, Cottonbaby, etc.